8 Nisan 2017 Cumartesi

Aşk Uykusu




Aşk uykusu filmi Mehmet Çoskundeniz'in kitabından uyarlanmış. Kitabı ve filmi olan eserlerde ya kitabı okuyorum ya da filmi tercih ediyorum. Bunda filmi tercih ettim. Gökçe Bahadır gerçekten iyi oyuncu seviyorum onun oyunculuğunu.

Gerçekten rolünü iyi oynamış onu izlerken ürperdim. Bu kadar da olmaz dedim. Çünkü saplantılı aşığı çok güzel oynamış. Ah aşk neler yaptırıyorsun aşkla mantık aynı anda olmuyor genelde.

Kötü bir görümce ve fırsatçı bir arkadaş var ki düşman başına. Biri arkadaşının kocasını elinden alıyor. Görümce ise ortalığı karıştırıyor. Yonca'nın canını acıtmak için elinden geleni yapıyor. Kendi evliliğine bakmadan. Ve her daim Yonca ya destek olan kuzeni Nejat var bir de.

 Konusu ihanet olan filmin büyük aşkla evlenen Yonca ve Serkan için herşey güzel giderken Serkan'ın hayatına en yakın arkadaşları olan Sedayı dahil etmesiyle değişir. Sonrası malum Yonca deli gibi aşık olduğu için bir türlü konduramıyor kocasının bunu yaptığına. Gözüyle görmesine rağmen buna inanmak istemiyor.

Devamını anlatmıyorum. Sonu süpriz olsun diye. Sinema da izlenebilir bence etkileyiciydi.

10 yorum:

  1. Konusu ilginç de Mehmet Coşkundeniz'i çok donanımlı bulmuyorum.Bilmiyorum izler miyim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Filmde kızlarını da oynatmış zaten ben pek bilmiyorum açıkcası mehmet coşkundenizi evde tv sıkıntıdan belki izlersin abla

      Sil
  2. Güzel bir filme benziyor bu aralar baya bir film girdi vizyona Hadi bakalım ..Emeğine sağlık sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet çok film var ama bazıları hiç güzel değil tatlım tatlım mesela rica ederim sevgiler 😊

      Sil
  3. tek izlediğim dizi şu aralar Vatanım Sensin :) onu da analiz edermisiniz :) bu arada bloğumun 2. yaş günü çekilişime beklerim ♡ sayfanda duyurma imkanın olursa da çok mutlu olurum, sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiç izlemedim desem 🙃 seve seve duyururum canım sevgiler 😊

      Sil