27 Mayıs 2016 Cuma

Her Şey Aşktan

her şey aşktan, hande doğandemir, şükrü özyıldız, mithat can özer


Filmin Konusu;
Bir alışveriş merkezinde çalışan Pelin ( Hande Doğandemir) hayatının aşkı aynı zamanda bir playboy olarak tanınan İlker (Mithat Can Özer ) tarafından evlilik hazırlığındayken aldatılır. Bir anda Pelin'in dünyası başına yıkılır.Zavallı Pelin'e yaşadığı hayal kırıklıkları ve intikam dolu serüvenin de, yakışıklı bir rock davulcusu olan Burak ( Şükrü Özyıldız) yol arkadaşlığı yapacak ve hayatını değiştirecektir. Pelin'e en mutsuz olduğu anda yol gösteren Rock grubunda davulcu, doğa tutkunu yakışıklı Burak'la yaşadıklarını izlerken çok etkileneceksiniz. Çünkü hayat plan yaparken yaşadıklarındır.  Aşkın içinde tutku, kavga,gurur biraz da intikam vardır.

şükrü özyıldız , herşey aşktan

Benim Yorumum ;
Pelin bir mağazada tezgahtar olarak çalışmaktadır. Evlenmesine 10 gün kala evleneceği adamı başka bir kızla kendi yatak odasında yakalıyor ve olaylar bunun üzerine gelişiyor. Bunalıma girer sürekli ağlar geleneksel şeyleri yaşar yani :) İlker'den ayrılıyor ve hayatına Burak giriyor ilk zamanlar da Burak yaşam koçu olarak dahil olup Pelin'e yardımcı olmaya çalışıyor ama zamanla ikili yakınlaşıyor.İlker Pelin'i kazanmak için elinden geleni yapar ama işe yaramaz. Filmi izlerken zaten sonunu tahmin edip yorum yapıyorsunuz :) İlker'den intikam almak için Burak'la yakınlaşır.


aşk mı sevgi mi


Pelin hayatını düzene sokar yeni işe başlar eski alışkanlıklarını bırakır ve Burak'la sevgili olur ama bir tartışma sonrası ikili biraz ayrı kalırlar. Arkadaşının düğününde yanına oturan İlker sayesinde  Burak'ı sevdiğini ve ondan vazgeçemeyeceğini anlar düğünü bırakır koşarak Burak'ın yanına gider ve mutlu son :) 
İzlemeye değer iyi seyirler :) 


14 yorum:

  1. ilk yorum benden :D gerçekten izlenmeye değer bir film.. komedi dolu:) hatta bu filmi paylaşmam istenmişti.. kimdi hatırlayamadım şimdi.. tabi içeriği çok güzel anlattın. şimdide filmi izleme vakti :) İyi Seyirler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bendim o istekte bulunan :) öyle enerjisi yüksek filmin özcan deniz filan baya eğlenceli olmuş :)

      Sil
    2. DANNKKKKKK :) Acıda bak fena dank etti :)4 taneden 2 tanesini yayınlamıştım. 2 tane kaldı.. indirme sitelerinde henüz mevcut değildiler.. onlarıda bulayım yüklüyeceğim :))

      Sil
    3. :) o kadar istek olunca unutman normal. Diğer iki filmi bekliyorum valla :)

      Sil
  2. Henüz izlemedim ama Şükrü için izlerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şükrü kesinlikle sempatiklikten bambaşka boyuta gelmiş :)

      Sil
  3. Bu filmi duymuştum yazın beni teşvik etti bakacağım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. izlemelisin :) hatta izleyip paylaş ki karşılıklı konuşabilelim :P

      Sil
  4. ya ben bu filmi çok sevmiştim :) Çok eğlenceli :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende beğendim gençlik dizisi tadında olmuş devamı gelse izlenir :)

      Sil
  5. Yaaa güzele benziyor hayattan uzaklaştırabilir bi kaç saat desene :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. eğlenceli çoğu sahnede şarkıcılar şarkı söylüyor filan motive ediyor :)

      Sil
  6. bende listeye aldım izlerim inşallah korku filmlerine bayılıyorum ben :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayy ben izleyemiyorum korku filmi tırsıyorum izlerken etkisi kolay geçmiyor :) bu yüzden hep bu tarz filmler izliyorum :)

      Sil