20 Ağustos 2016 Cumartesi

Ant-Man







Karınca Adam 
Ant- Man aynı adlı Marvel Comics çizgi roman serisinden uyarlanmış, Peyton Reed tarafından yönetilecek, 2015yılında vizyona giren film. Başrollerinde Paul Rudd , Evangeline LillyMichael Douglas ve Patrick Wilson gibi oyuncuların yer aldığı filmdeboyunu küçültüp büyültme özelliğine sahip Karınca Adam, ilk kez beyaz perde buluşuyor.Boyunu küçülterek gücünü arttırma gibi inanılmaz bir kabiliyete sahip olan uzman hırsız Scott Lang, içindeki kahramanı kucaklamalı ve akıl hocası Dr. Hank Pym’e, Ant-Man kostümünün ardındaki sırrı, yükselen tehlikelere karşı koruması konusunda yardım etmeli. Tüm engellere rağmen, Pym ve Lang dünyayı kurtaracak bir plan yapmak zorundalar.

Benim Yorumum ;
Haftalardır taslaklarda yayınlanmayı bekleyen yazımı sonunda paylaşıyorum :) Çizgi romandan uyarlanmıştır. 2 saate yakın bir film ilk başlarda sıkıcı gelebiliyor fakat zaman geçtikçe ilginçlik başlıyor ve sürükleyici oluyor.Giydiği kıyafet sayesinde boyunu değiştirebiliyor ama o gücü hiç değişmiyor. Karıncaları ve böcekleri yönetmesi  onlarla hırsızlık yapması gerçekten farklı ve etkileyici bir yöntem olmuş.İzlerken güldüğünüz bir sürü sahne olacaktır. İzlemeye değer İyi seyirler ^^







15 yorum:

  1. Bu tarz filmleri pek sevmiyorum ben. Bu arada header için arkaplanını beyazlatman gerekecek. Şablon- Özelleştir- Basit- İkinci seçenek (turuncuyla mavinin arasındaki) Bunu seçtikten sonra sol üst köşeden genişlikleri ayarla de blogun tamamı 1200 piksel yap. Sağ üst köşeden bloga uygula de :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mail attım bakar mısın canım

      Sil
    2. Süper açıklayıcı bir mail attım hemen bak :)

      Sil
    3. gördüm ama elektrikler gitti telefondan hayatta yapamam onu gerçi pc ne kadar yapabilirim ayrı ama görücez :)

      Sil
    4. Telefondan olmaz elektriklerin gelmesini bekle ve o kadar kolay bir şey ki sen dediklerimi harfi harfine uygula biraz da kendine güven yahu :)

      Sil
    5. Nazcığım,mail adresimi sana gönderdim ama benim blogu Emre Yıldırım arkadaşımız yeniden düzenleyecek.Blogla ilgili bir şeyler tasarlamayı planlıyoruz.Yine de güzel önerin için teşekkür ediyorum canım benim :)

      Sil
    6. Rica ederim kolay gelsin o zaman :)

      Sil
  2. filmin kalitesinden anlarım.. bence kaçmaz izlenir ;)galiba blogunla ilgili bazı yenilikler yapacaksın.. bence hazır tema kullan kısa yoldan ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende filmden anlarım :P evet değişiklik yapmak istiyorum ama başarabilir miyim bilemedim :)

      Sil
  3. İnşallah sakinleyince doya doya film izleyeceğim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. izlersin kuzum tatlı telaşların bir bitse yazacağın bir sürü şeyin olacak seninde sabırsızlıkla beklediğim yazıların var :)

      Sil
  4. ben çok eğlenerek izleiştim bu filmi, olmazsa olmaz değil ama keyifli bir haftasonu için izleneilecek bir film =) elinize sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet keyifli filmdi değişik bir konusu var :)

      Sil