26 Aralık 2015 Cumartesi

Stajyer


Filmin konusu ;

Başarılı bir şirketin sahibi olan Jules Ostin, çalışanlarından birinin tavsiyesiyle yeni bir stajyer programı başlatır. Biraz yaşını almış insanlara yönelik bu deneysel program ilk başlayan kişi ise 70 yaşındaki Ben Whittaker olur.Şirketin genç kadrosunun yaş ortalamasını bir hayli yükselten Whittaker ile yanında çalıştığı Ostin arasında zamanla iş ilişkisi sağlam bir dostluğa dönüşecektir.Yönetmen koltuğunda Nancy Meyers'in oturduğu komedi filminin başrollerini ise Anne Hathaway ile Robert De Niro paylaşıyor .

Benim yorumum;
Film gerçekten güzel ve eğlenceli aslında çokta mantıklı tecrübeli insanlardan fikir alıp iş yerinde ki bazı olaylara farklı bir boyut katmış.
Jules çok genç yaşında kendi işinin başına geçmiş ve gece gündüz çalışıp işlerini büyütmüş ve biraz ailesini ihmal etmiş. İş yerindeki her işle kendisi ilgileniyor.Ben ona her anlamda yardımcı olmaya çalışıyor.



En komik anlarında biri Ben'i işe alırken sorulan sorulardan biriydi bundan 10 yıl sonra kendinizi nerede görüyorsunuz diye soruyorlar. Ben duruyor ve yani 80 yaşında mı diyor karşı taraf biraz garip bir halde pot kırdığını fark ediyor ve toparlamaya çalışıyor. :)


Diğer komik olay ise Jules yanlışlıkla bir maili annesine atar ve o maili silmesi gerekiyor.
Ben ve 3 kişi annesinin evine hırsız gibi giriyor ve maili silmeye çalışırken ki halleri :)

Jules in eşi ile ilgili problemleri oluyor ve bunları Ben ile konuşuyor. 
Ben Jules'in eşini başka biri ile görüyor ve Jules'in aldatıldığını fark ediyor. Jules ile konuştuklarında ilişkilerinin kötü olduğunu ve eşinin onu aldattığını itiraf ediyor Ben. Jules şaşırıyor ve nasıl öğrendiğini soruyor.Aralarında konuşuyorlar Jules özel hayatını anlatıyor. Zaman geçtikçe her şey yoluna giriyor. Jules eşi ile arasını düzeltiyor.


4 yorum:

  1. İzlenesi bir film..

    http://modaperestt.blogspot.com.tr/2015/12/victorias-secret-fashion-show-2015.html

    YanıtlaSil
  2. Yanıtlar
    1. evettt anlatırken sıkıp konuyu öldürebiliyorum ama izlerken müthiş keyif alacağın bir film :)

      Sil