18 Nisan 2016 Pazartesi

İlk Göz Ağrım :)



Hafta sonu uzun zamandır düşündüğüm şeyi yaptırdım yani dövme yaptırdım :) Biraz acıdı Allah'tan küçük şekildi 5 dakikada bitti zaten büyük dövme yaptıramazdım ne dayanabilirdim ne de sabredebilirdim bitsin diye.

dövme



Şuan sürekli krem sürdüğüm için ve dün yaptırdığım için fotoda net değil ama 10 gün sonra şekil tamamen düzelecek ve el bileğimde bu şirin dövmeyle yaşlanıcam :)

Umarım dövmeyi yapan kişinin de dediği gibi şans getirir.

27 yorum:

  1. bol şans :))) deep demiş ki hemen git ziyaretine görmediysen tanış cok tatlıdır cok bende hemencecik geldim gördüm hemde dövmeni hayırlayayım dedim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çook teşekkür ederim :) deepcim yazdıklarıyla çok mutlu etti beni saolsun :) hoşgeldin :)

      Sil
  2. Şirin bir dövme olmuş. Bol bol şans getirir inşallah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim inşallah çok ihtiyacım var bu aralar şansa çünkü :)

      Sil
  3. çok hoş olmuş bende 6 tane var yedinciyi yaptıracak yer arıyorum şu anda..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ya tam zamanında yazdın bunu bana iş yerindeki herkes dövme konusunda moralimi bozmuşken okudum bunu ne iyi geldi :) ilerde bende sayıyı artırırım belki :)

      Sil
  4. Acı eşiğim çok düşük olduğundan kesinlikle dayanamam dövme acısına ama o kadar şirin olmuş ki.. Heveslendim birden ^^ Umarım bol bol şans getirir :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim benimde aslında inanılmaz düşük dövme yapılırken kendimi o kadar kasmışım ki sonrasında başım döndü filan hatta umarım uğurlu gelir dövmem :)

      Sil
  5. Ben hala cesaretimi toplayamıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende dövme için dükkana girdiğimde açıkcası yaptırıp yaptırmamakta kararsızdım hatta bırakıp kaçmayı düşündüm dövme yapımı başlayacağında ama anlık cesaret sayesinde bi çırpıda yaptırdım :)

      Sil
  6. Deepten okunası bloglardan geliyorum ve sizi takibe aldım. Bana da beklerim.

    www.nilgunozenaydin.com

    YanıtlaSil
  7. Deep ikimizi de önermiş bende ziyarete geldim. :))
    Bende şu anki kullanıcı adımı bileğime yazdırmak istiyorum ama henüz dövme yaptırma cesaretim yok. Ama seninki çok tatlı duruyor. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hoşgeldin bende senin bloguna bakıyordum :) anlamı ne peki kullanıcı adının hem benim acı eşiğim inanılmaz düşüktür ben bile dayandıysam herkes yaptırır hem göz açıp kapayana kadar bitiyor:D bide dövme işlemi başladığında sürekli yaptığı zaman acıyı hissetmiyorsun uyuşuyor çünkü ama minik ara verip öyle devam edince o esnada acı tekrar kendini hissettiriyor ufak bilgi olarak paylaşayım dedim :) teşekkür ederim :)

      Sil
    2. Benim bileklerim çok zayıf o yüzden çekiniyorum. Acıya pek dayanıklı değilim. :D ismimin anlamı ''Tüm insanlar ölmeli.'' :))

      Sil
    3. anlamı biraz ürperticiymiş :) olsun zayıf bilekte o yazı daha güzel durur ama senin sürekli göremeyeceğin bir yere yaptır ki sıkılmayasın çok çabuk

      Sil
  8. Merhaba, sizi aşağıya linkini bıraktığım postta gördüm de, ziyarete geldim. :)
    Aslında bir dövme ben de istiyorum bileğime, ama ne kadar da canım tatlıdır.. korkuyorum...

    kendi bloguma da beklerim. :)
    sevgiler. :)

    Sizi gördüğüm post : http://birkisaningunlugu.blogspot.com.tr/2016/04/vizeler-uzuntuler-surpriz-hediye-ve.html?showComment=1461231867572#c7492554958316781964

    Blog adresim : http://birsimurgunkalemi.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hoşgeldiniz :) ah benim canımda öyle tatlı ama bir an gözümü kararttım ve yaptırdım :) bende geliyorum sevgiler :)

      Sil
  9. tamam şans getirsin tabii sana. ama neden bu yıl iyi gitmiyor ki sölesene yaaa noluyoo :) dövmen güzel tabii. boşver sen insanları yaa ne derse desinler beee :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. getirsin ki bende huzura ereyim deep ya bu konuda dertliyim arada kaldım aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık olayı :D

      Sil
  10. Deep'in sayfasından öğrendim sizi. Takipteyim. Öykü, anı, denme, gezi ve köşe yazılarım ile yalnızca kendi çektiğim fotoğraflardan oluşan blogum www.acemidemirci.blogspot.com adresine ben de sizi beklerim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hoşgeldiniz bende geliyorum hemen sevgiler :)

      Sil
  11. Bir ara bende çok istemiştim ama tabi korktuğumdan yaptıramadım küçücük benim istediğim de ama korkumu yenemiyorum :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende korktuğum için hep düşünmekle kalmıştım ama artık ne olacak canım ufak zaten diyip kendimi cesaretlendirmeye çalıştım gerçi yaptırmaya gittiğimde dövme makinasını filan görünce vazgeçmeyi düşündüğüm buda bir gerçek :)

      Sil
  12. aaa çok hoş olmuş, güle güle kullan:)

    YanıtlaSil