10 Temmuz 2015 Cuma

Sivilcelere Çözüm



 Yıllardır sivilcelerimle başım dertteydi gitmediğim doktor kalmadı.İlaçlar , kremler, kozmetik ürünler ve benzeri bütün ürünleri neredeyse kullandım hiçbiri işe yaramadı bünyem hassas olduğu için bazen dışarıda yediğim yemek bile sivilceye neden olabiliyordu. Sıkıntı ve stresi söylemeye gerek bile yok (dertsiz stressiz kimse yok zaten buda ayrı bir mevzu ) son çare aktarda denk geldiğim keçi sütü sabunu oldu.





 Aklımda bir sürü soru vardı. Acaba yan etki yapar mı yada hemen etki eder mi diye düşünüp dururken almaya karar verdim. Şu bir gerçek düzenli kullanmak pek bana göre değil çünkü yorgun argın olunca yapmak gözümde büyüyordu sadece ilk iki gün sabah akşam kullandım sonrasında iki günde bir kullandım ve sonuç gerçekten şaşırtıcıydı sivilcelerim geçti. Kullanım şekline gelince yüzüm ıslakken sabunu dairesel hareketlerle yüzüme sürdüm sonra yüz kesesi ile hafifçe temizleyip yıkadım.Son olarak da pamuğa biraz gül suyu döküp yüzüme uyguladım.
Fiyat olarak da uygun 7.30 TL 


4 yorum:

  1. Selamm
    Hiç denemedim ama deneyeceğim muhakkak. Ben bir ara ingiliz karbonatı kullanıyordum. Acayip işe yarıyor onu da tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba ingiliz karbonatını ilk defa duydum ama bu sabun yüzümü baya toparladı sivilce yine çıkıyor ama eskiye oranla daha az bende karbonatı deneyim :)

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. ben çengelköy baharatçısından yani aktardan aldım.

      Sil